Sunny sundayMorning! Sitting with my new roomie Annie drinking a big cup of coffee and eating breakfast! Music is playing.. sun is shining and we're soon of to school to prepair for our last presentation! It's so weird that we're soon done here and shortly I will have to leave my apartment to a chinese guy! However I am really looking forward to  go to Oslo! I'll probably go on friday, and I hope that sun will shine everyday until I get a job so that I can get a nice tan and then hopefully work my ass of the rest of the summer! Hope you're having a great sunday! Now I have to go back to my cup of coffee!


Saturday

Annelie.Hanna.Harrys.Tapas.Wine.Vimmel.Wonderful.


nom nom


Thursday and I'm back in Borås

Hejhej!
Nu har det visst vart lite tyst här igen i några dagar.. Har inte haft så mycket ro att skriva när jag varit hemma för det var byggjobbare hemma hos oss hela dagarna och hamrade och sågade och rev för å fixa en ny trapp! Jag har haft två mysiga och rätt hektiska dagar i Stockholm.. Försökt träffa så många vänner som möjligt och familjen.. rensat bland alla flyttlådor som står i mitt rum för att det ska se lite mer drägligt ut  där med mera..

Tidigt imorse åkte jag hem till Borås igen tillsammans med pappa som skulle till Alingsås.. smidigt värre! 

Nu har jag börjat packa inför flytten på tisdag.. Har redan insett att jag har för lite väskor.. och alldeles för mycket svarta kläder!  

Hi there dears!
Haven't had the peace to write while I was home since I was there so shortly and there was workers all over our house changing the stairs! The two whole days I spend in Stockholm have been really nice though! I've met a lot of friends and family.. I've also tried to make some space in my room that has been full of boxes with stuff from my apartment down here in Borås! 

Early this morning I went back to Borås with my dad who was going to Alinsgås.. really nice for me! :)

Now I've started to arrange for the move no tuesday. Have allready realized that I have too few bags and too much black clothes!!

Mitt livs första besök på Ullared


Ja som sagt.. jag åker ju buss så jag har ju inte så mycket bättre för mej än att uppdatera här.. Och det kan jag ju göra nu när jag har varit så dålig på det på ett tag..

Nu  tänkte jag dela med mej lite om gårdagens äventyr! Utan mobil och jacka (dom var inlåsta i en lägenhet) begav jag mig till Sveriges Mekka, Skåningarnas semesterparadis, prisjägarnas favorittillhåll ULLARED! Med mig hade jag tre spanjacker.. eller ja, ska man vara noga så var det väl dom som hade med sig mig eftersom det var dom som hade bilen och frågade ifall jag ville följa med.. På vägen dit berättade jag självklart att Ullared har haft sin egen tv-show och om karaktärerna man fick träffa där.. Detta ledde till en timmes lång diskussion om Sveriges alla konstiga tv-program.. Jag har inte tänkt på det så mycket förut, men Sverige har rätt konstiga tv-program!

Mitt ibland kossor och får tornade helt plötsligt Ullared upp sig och vi var framme! Det var massor med bilar där och överallt var det folk med kundvagnar fulla av gula påsar.. Vi hämtade en kundvagn och begav oss mot entrén till billigheten och jag förberedde mej på att förvandlas till en Ullaredare..

Tyvärr tror jag att Ullareds-fen hade semester igår för när vi väl kommit in i varuhuset tyckte jag inte att det var så speciellt längre.. Det kändes ungefär som att vara inne på ett stort ica-maxi eller ÖB men utan mat.. De hade en del kläder som var snyggare än vad jag hade tänkt mej.. Det kan också ha haft att göra med att jag var där med tre killar så jag la inte ner så mycket tid på att kolla på tjejkläder och sen hade jag inte så mycket pengar att spendera.. Men det var iallafall kul att komma dit och få se vad det är folk pratar om.. Jag kan tänka mej att det är en väldigt bra affär om man ska inreda en sommarstuga eller liknande för de har ju verkligen allt möjligt där..

Efter några timmar på Ullared åkte vi till Varberg och njöt av sol, glass och utsikt en stund innan vi begav oss tillbaka till regnet i Borås!
Since I'm stuck here I might just as well keep blogging!

Thought that I could share my big adventure to the shopping area Ullared yesterday!
Without a mobile and jacket I went to the Swedish Mecka, the Skåne-peoples vacation paradise and the pricehunter favourite waterhole ULLARED! With me I had 3 spanish guys.. or well.. they had me with them because they had the car and asked me if I wanted to join.. On the way there I felt that I had to tell them that Ullared have had it's own tv-show and to tell them about the people who were in the show.. This led to a discussion about all the odd swedish tv-shows that we have.. I haven't thought about it before but when they pointed it out I realized that sweden has a whole lot of odd shows..

In the middle of cows and sheeps all of a sudden Ullared appeared infront of us.. It was alot of cars there and alot of people holding trolleys full with yellow shoppingbags.. We grabbed an own trolley and walked towards the entrance and I prepared myself to be transformed to an Ullaredian..

Unfortunatly the transformation must have failed because once we got inside I didn't think it was as special as I'd expected.. It felt pretty much like being in a really big foodstore but without the foodpart.. The clothes actually looked better than I'd expected.. I think one of the reasons til why I wasn't so amazed was that I didn't have so much money to spend.. But at least it was fun to see the place people have been talking so much about.. I can imagine that it's really fun to go there if you're gonna buy furniture for a summercottage etc. because they have alot of things!

After a couple of hours in Ullared we went to Varberg and enjoyed the sun, icecream and city for a while before going back to the rain in Borås!

Bussbuss

pic:Agnija G lookbook.com
Jahaja.. då var det dags att testa sitt tålamod i en lång busstur igen! Är det inte nånting fel om det är längre till sitt egna lands huvudstad än till grannlandets huvudstad? Jag håller på och utvecklar ett nytt stadssystem i mitt huvud.. Det går ut på att alla huvudstäder ska vara i mitten av landet och att alla länder ska vara i princip runda så att det alltid är närmre till den egna huvudstaden än till grannlandets huvudstad..
Ja.. ni hör ju hur mycket vettigt som kommer ur mej när jag åker buss.. Undrar om man kan få frikort på flygplan ifall man kan få på papper att man blir knäpp av att åka buss?

Idag åker jag iallafall Bus4you och det är ju betydligt skönare än de andra bussarna!


Well well.. time to try my patience in a long busride today again!

Isn't it something wrong when it's further to the own countries capital than to the neighbours capital? I'm right now in the process of develop a new country system.. It's based on that all capitals should be in the middle  of the country and that the countries should be almost circular.. That way it can never be closer to the neighbours capital than the own.. oh yeah.. the countries will have  to be the same size.. Well ehm..This is why I shouldn't go by bus.. my thoughts makes no sense.. I wonder if I could get a free-card for the airplanes if I could get on paper that I get crazy when riding the bus?

At least I'm going with Bus4you today and it's a whole lot better than the other buses!

Tyst som i graven..

här var det dåligt uppdaterat! skämmes... :P
Imorn ska jag spendera sisådär fem timmar på en buss så då ska jag nog kunna uppdatera lite mer!
Jag har idag för första gången i mitt liv varit på Ullared! Det var minsann en upplevelse! Men kanske mer om det imorgon! Nu ska jag sova!

Bad updated here... shame on me!
Tomorrow I'm gonna spend 5 hrs in a bus so I think I will update alot then.. Today, for the first time in my life, I've been to Ullared! It's a very cheap shopping area here pretty close to Borås.. It was a weird experience.. more about that tomorrow! Now I'm off to bed!


Hanna in Oslo

God kväll mina kära,
På den här sidan av skärmen sitter en mycket trött liten pige.. Eller vad dom nu kallar oss i det här landet..
Jag tycker egentligen inte att jag har gjort så mycket idag men jag antar att mitt uppvaknande vid klockan fem imorse spelar in en del i min just nu obotliga trötthet..
Sitter på Oslo S och väntar på min buss som går om 45 minuter.. Kommer somna som en stock så fort jag kommer på bussen..

Bussen blev jätteförsenad för att busschauffören var trög och för att det var några med utländska pass som inte riktigt visste vad de skulle hitta på här i Oslo och sånt ser norrmännen tydligen mycket allvarligt på..

Kom fram till Oslo vid ett-tiden och åkte direkt till Drops Design för min första intervju.. Det kändes som om det gick bra. Tjejerna var trevliga men den ena var lite avvikande och det gjorde väl att jag kanske fick lite känslan av att hon inte var lika övertygad som jag själv är om att jag är rätte kvinnan för jobbet!

Åkte därifrån och skyndade mej allt jag kunde till skatteetaten. Jag är den perfekta tidsoptimisten och kom fram fem i tre och skatteetaten stänger tre.. Men nu råkade det vara så att Skatteetaten var min absoluta motsats och bestämde sig för att stänga sju minuter i tre istället för tre så att de inte skulle behöva riskera att jobba över.. Så nu måste jag vänta tills jag kommer hit i juni med att fixa mitt personnummer.. Men det är väl inte så långt kvar till dess å andra sidan..

Solen gassade på som bara den och svetten pärlades i min panna.. Bestämde mej för att det var dags att leta rätt på hotellet där jag skulle ha nästa intervju. Väl framme gick jag in på toaletten, bytte kläder och fixade till mig och satte mej sedan och väntade de 45 minuter som var kvar innan intervjuen med en iskall dryck i min hand utomhus.. Det var underbart

Intervjuen för Mango kändes som om den gick jättebra.. Kanske att jag försa mig lite när hon frågade ifall jag ville jobba på kontor eller i butik och jag var ärlig och svarade att jag vill jobba på kontor.. Men jag hoppas att hon förstår att jag vill jobba i butik nu och hoppas att det skall leda till framtida kontorsjobb.. Jag tror att hon gjorde det.. Vi klickade ganska bra i alla fall hon och jag!

 

Good evening my loved ones..
Sitting here, in Oslo S waiting for the bus and I am soooo tired! I haven't walked so much today but still the travelling and interview has taken alot of my powers!  

When we went here the bus was delayed with almost an hour because the busdriver was slow and then there where som foreigners (not Norwegian or Swedish) who didn’t know where to go when they came to Oslo and that seems to be illegal in Norway..

Arrived in Oslo at one and went straight to Drops Design for my first interview.. It was in the far east of Oslo and I had to take the subway to the second last station.. The two girls who was questioning me at the interview were really nice but one of them didn’t seem so interested.. Not a good sign.. But over all they were nice and it felt like I did a good interview… Now I just have to wait one week for the judgment call..

After the first interview I went straight to Skatteetaten (tax-office) to get my Norwegian personal digits.. I am always perfect in time (some people like to call it in the last minute) and got there 5 minutes to 3.. They closed 3.. However they had decided to close early so that they shouldn’t have to risk working over time so security wouldn’t let me in!! So now I’ll have to arrange that when I move here..

The heat from the sun was burning and I started to get all warm so I decided to find the hotel where the next interview was and go there to freshen up a bit and then waited with a lovely cold drink before it was my turn.

The interview with MANGO felt good. Carla from Spain was really nice and we got a connection and talked a bit about Stockholm and so. Maybe I was a bit to honest when I said that I would prefer to walk in an office than in a store.. But I hope that she understood in which way I meant it…


Efter den intervjuen gick jag och letade rätt på hur det ser ut där jag ska bo i sommar.. Måste ha en inbyggd Gps i mig själv för jag hittade rätt på direkten.. *klapp på axeln* Bilderna ovan är min sommargata :)

Lycklig över hur duktig jag varit på att hitta till mitt nya hem begav jag mig återigen i väg fast besluten om att hitta till Nationaltheatret.. Det gick också riktigt fint vill jag lova och några minuter efter att jag bestämt mig för att styra min kos dit var jag där! Där satt jag en stund och löste Soduko och väntade på min nyfunne vän Henrik. När vi mötts upp gick vi till Fridays på Aker Brygge och åt middag!

Och nu sitter jag slutligen här.. Efter att ha spatserat hem från Aker Brygge och väntar på den där eländiga bussen.. Som tur är har det har skrivandet tagit en kvart så nu är det bara en halvtimme kvar tills jag kan hoppa på bussen! Hoppas att det inte är så mycket folk så jag kan sitta själv..

Skepp och hojj mina sötnötter!

After the interview I went to find what my apartment looked like.. I must have an GPS builded into myself because I fonud it right away.. The pictures above shows what my street looks like.
Happy over my discovery I went to Natinal Theatret to wait for my newfound friend Henrik. We went down to Aker Brygge and had dinner at Fridays.. And now I’m here.. Finally in the bus waiting for it to leave.. I’m gonna fall asleep in a couple of sekonds I think.. Can’t wait..

Ciao xoxo


Welcome aboard


Opera house in Oslo, photo:hannajosefineDatorn fick följa med till Oslo ändå.. Blev så nervös att jag skulle ha glömt att skriva ner någonting så det var nog bäst att ta med den.. Ska ju faktiskt inte gå runt så mycket idag..

Nu har vi åkt i cirkus en timme och jag är redan rastlös.. tre timmar kvar! Fint väder verkar det vara idag iallafall! Får hoppas på lite solsken i Oslo! :)  

The laptop got to follow me to Oslo anyways.. Thought it was best in case I would have forgotten to write down some adress or something..

Now we've been travelling for one hour and I'm allready bored! Three hours to go! The weather seems nice today though.. let's hope that it's the same in Oslo! 


5 o clock in the mooorning


man selling stickers on Karl Johan, Oslo

Det är väldigt få gånger jag kommer upp innan jag har snoozat minst två gångeer.. men idag är undantaget som bekräftar regeln.. När jag har någonting viktigt att passa, ett flyg, buss etc. så vaknar jag alltid innan väckarklockan.. Idag vaknade jag 45 minuter innan jag ställt klockan och förmodligen några gånger innan det innan jag bestämde mej för att gå upp.. Det är väldigt skönt att ha så mycket tid på sig innan jag behöver gå iväg.. Tänk om jag kunde vakna av mig själv så här mycket tidigare än vad jag behöver gå upp varje morgon! Vad mycket tid jag skulle ha till övers! Har inte bestämt mig om jag ska ta med datorn än.. Vi får se.. men eventuellt blir det mycket bloggande idag på bussen! :)

The times I manage to go up without pressing the snooze button at least two times are few.. today, however, is the execption that confirms the rule.. When I have something important to go to like a plane or a bus I always wake before I set the alarm.. Today I woke 45 minutes before I had to go up and decided that the extra time would be nice so that I could take it really easy and don't have to stress! It feels nice! Am however allready a little tired because I know that I have such a long day ahead of me.. But I guess that the adrenaline will kick in ones I get to Oslo!
Might bring my computer and then there will be alot of blogging on the bus I'd guess!


Oh yes she did!


Yo yo yo...

Skepp å hojj!
Idag fick jag ännu en intervju att gå på i Oslo under morgondagen! Mailade ett jobb som jag verkligen vill ha i måndags och frågade om jag inte kunde få komma förbi eftersom jag ändå skulle till Oslo.. Maliade till två olika adresser och nu imorse fick först ett mail där de skrev att de skulle kolla igenom allas ansökningar och sen ha intervjuer.. Efter några minuter fick jag ett mail igen och där skrev de att jag gärna fick komma förbi under morgondagen! Det känns toppen! Nu har jag ju dubbelt så stor chans att få ett jobb.. ellerhur? Jag är lite nervös men jag hoppas att det ska vara trevliga människor och att vi ska klicka bra! Fick jättefina intyg idag från skolan och gamla jobb som jag ska lämna in också! :)

Lova att ni håller tummarna för mej under morgondagen!
Howdy!
Today I got another interview to go to during tomorrow... It feels so great! Now I have twice as big chance to get a job there.. right?? :) I am a bit nervous but I hope that the girls who are interviewing me will be nice and that we will connect! :) Got super sweet letter of recommendations today from old employers and from the university! :)

Promise to keep your fingers crossed for me tomorrow!

Söndag


Moi - Posing it up before going to Taina yesterday

Hejsan! Har precis suttit och försökt kolla på holländskt barnprogram på YouTube för att se om jag kan lära mig någon holländska.. men det var dåligt med det.. Jag förstår vissa ord men det mesta åker bara ihop till en enda gröt! Det låter lite som ett hittepåspråk det där.. Hade det varit textat tror jag nog att jag hade förstått betydligt mer för jag tycker att det är ganska lätt att läsa på holländska..

Igår var jag på middag med Julia och Taina hemma hos Taina och sen kom några britter och spanjorer dit också så vi hängde där och spelade  spel och hade det trevligt!

Mamma och pappa lever loppan i Kina och jag får lite mail och mms från dom med jämna mellanrum.. Igår hade de köpt ett par jättefina skor till  mig som jag ser fram emot att få använda! :) Det var något konstigt med bildformatet så jag kunde inte lägga in någon bild här!

Nu ska jag städa iordning lite och sen ska jag vandra till Coop för att köpa lite mat inför kvällens Tacomiddag med Andreas, Malin och Sandra! :)
Tot Ziens!
Hola! Just watched a dutch cartoon on YouTube to try to learn some dutch.. didn't go so well though because everything just sounds like a big mess.. If there would be subtitles I think I would understand a whole lot more because the words is spelled similar to swedish and german but sounds really different.. like a mixture of american, danish and german!

Yesterday me, Julia and Taina had dinner a Tainas place and then som brittish and spanish people joined in and we hung out and played card games..

Mom and dad are living the life worth living in China at the moment and sends me e-mails and messages every once in a while.. :) Yesterday the showed me a really nice pair of sneakes that they have bought  for me.. can't wait to put them on! There was something wrong with the picture file though so even though I could see it I couldn't save it to .jpg or upload it here..

Now I'm gonna un-mess my room and then go grocery shopping for tonights taco-dinner with Andreas, Malin and Sandra!
Tot Ziens!


A Single Man

Har ni inte sett den.. SE DEN!! Så fantastiskt bra film! Såg den igår på bio tillsammans med Elin och jag blev verkligen helt tagen! En så bra gjord film! Så fint filmat och allt! Fantastiskt vackert! Man vill bara hoppa tillbaka till 60-talet och leva när allting var vackert! Eller ja.. filmen är ju lite hemsk.. men verkligen bra!

If you haven't seen it (A singla man) SEE IT! It was an amazing movie.. saw it yesterday in the cinema together with Elin.. I sat there and was just amazed by the story.. the pictures.. everything.. It's so well made! Just want to jump back to the '60s and live in all the beauty.. The movie is a bit sad though. but really really good!

Hannabanana goes Mango


Nu överdrev jag visst lite.. Har ju faktiskt inte fått jobbet än.. men dom ringde iallafall idag igen från Mango och ville att jag skulle komma till Oslo på intervju! Så det var ju himla roligt måste jag säga! Lite småjobbigt att åka till Oslo bara över dagen..Men jag har kommit på att det är rätt bra för då kan jag fixa mitt norska personnummer också när jag ändå håller på! Håll tummarna!!
Or well.. not really.. Haven't gotten the job yet.. but they called today again to my big relief! So I'm going to Oslo on wednesday for a real life interview.. it's a bit of a project to get there but still it's good because then I can arrange with my norwegian identification number and stuff like that.. So keep to have your fingers crossed that I will get the job!

Tonights entertainment


A single man

Bunny in the Bowl


The sweetest teacup made by Siao Ying Lin


Staden som sommaren glömde

It's not this bad.. but it sure is gray!

bildlänk
Hatkärleken till den här staden är svår att förstå sig på.. Det finns mycket jag gillar.. att känna igen så mycket folk och att ha så nära till allt.. Blandannat!
Sen finns det andra saker som verkligen inte är lika bra.. Till exemepl VÄDRET!! Varför vill det aldrig bli vår och varmt här?! Det bara regnar och tråkar sej hela tiden! Jag tror att förra våren var bättre om jag minnst rätt men vädret som är nu är verkligen katastrof och konkurs! En annan lite dålig sak är röda dagar.. Allt är stängt och öde.. Mycket tråkigt!
Fast Viskan är öppet så nu ska jag hitta någon att dra med dit! :)  

The feelings I have for this little town is hard to describe.. I love some parts of it.. That you recognize so much people whenever you go outside your door.. how close everything is and things like that... But then there's the things I really don't like.. The boring weather that refuses to change for instance.. it's just grey and raining all the time!! Last spring was better I believe.. but this is no fun at all! Another thing is red days... like today.. everything is closed and there's nothing to do.. At least Viskan Café is open.. now I'm gonna find myself a friend and go down there I belive! :)

Telephoneinterview today!!


Mango called me today! Cross your fingers that I'll get the job!


My second carreer
Idag surar jag lite över det grå vädret och faktumet att mina föräldrar ska åka till Kina idag och lämna mig i Svea! Hade varit så oerhört roligt att följa med dem! De ska bland annat till Shanghai och gå på World Expo som visar hur mycket häftiga byggnader och saker som helst från hela världen! Jag hoppas verkligen att de har kameran i högsta hugg! :)

Igår kom jag på min alternativplan om mode- och textilbranschen (eller hollywoodfruga) skulle visa sig vara århundradets sendsteg för mig.. Jag har varit inställd på att jobba inom den här branschen sen jag var kanske 11 så det hade ju varit lite jbbigt..(textl- och mode då alltså inte branschen för hollywoodfruar..;P)  Min  nya reservplan är iallafall att bli privatdetektiv! Insåg igår att vilka fantastiska anlag jag har för detta när jag lyckades leta rätt på en person från Österrike utifrån ett väldigt vanligt förnamn och en chansing på ålder! Jag hade ingen större anledning att  göra det egentligen.. det var mest för att se om jag kunde, och det kunde jag!  Tack mamma för den medfödda nyfikenheten! :P
Today I'm going around sulkyiing over the bad weather and the fact that my parents are going to China today and leaving me here in cold Scandinavia.. .They are going to travel around and will among other things visit Shanghai Expo that is a big fair held in China this year.. Hope they remember their cameras!

Yesterday I made up an alternative plan if my decision to work with textiles and fashion (or become a celebrity wife) would turn out to be a big mistake.. The new plan is to be a private investigator! Realized my great skill in this yesterday when I managed to track down a person from Austria, who had a really ordinary first name, with that name and a vague feeling for the age.. Don't really had a reason to do this but it was mostly to see if I could.. and I could! Thank you mummy for the inborn curiosity!

Shishaahh..oh sorry.. Scissor

God morgon!
Solen verkar skina på idag också.. så vitt jag  kan se.. men det känns inte som om det är så värst varmt..

Imorse vaknade jag med en plötslig lust att klippa av mig håret i á la Carey Mulligan.. Tycker att de kan vara så fint!! Men jag ska absolut inte göra det! Jag har verkligen inte ett ansikte som skulle passa i en så kort frisyr så jag skulle ångra mig bittert om jag gjorde det! Men det är iallafall fint på dom som passar!

Morning!
The sun is shining today again.. as far as I can tell.. but it's probably a bit cold still..

This morning I woke up with a sudden urge to cut of my hair á la Carey Mulligan.. I think her hairdo is so sweet and really suits her.. However.. it would  suit me at all and I would probably regret it for a long long time if I cut my hair off! But still, it's really nice for those who looks good in it! :)

Monday's blue


Världens bästa Lukas! Den här bilden måste jag spara till hans studentskylt!
My cousins' supersweet child Lukas. Saving this picture for his graduation!


Idag, när vi ska sitta i biblio och plugga hela dagen, är det så klart strålande sol utanför mitt fönster! jag tror inte att metrologerna är helt på vår sida... de dagarna vi bestämmer att vi ska vara lediga är det kallt och blåsigt och dagar som idag så är det supersoligt.. har inte varit ute än i och för sig så jag vet inte om det är kallt eller varmt.. men det ser härligt ut!

Jag börjar inse nu att flytten härifrån Borran närmar sig.. Det känns lite overkligt att man inte ska se den här staden och samma folk varje dag.. men samtidigt ska det bli väldigt kul att komma till nya platser!

Today when Annie and I've decided to sit in the library all day the weather is fantastic.. all blue.. It's something wrong with our planning.. we always decide to be free when it's cloudy and to work when it's sunny.. :/ 

Starting to realize that the move from Borås is getting closer.. it feels a bit unreal..gonna be strange to not see this city everyday and the same people.. but exciting as well! :)

I like Borås


lookbook: Jaqueline B

Hej på söndagskvällen..
Dagen har spenderats med goda vänner i det soliga men vindiga och rätt kalla vädret på Viskans uteservering.. Det var riktigt trevligt så länge solen höll sig framme!
Jag gillar Borås.
Hi there,
The day has been spent with good friends at Viskan café in the sunny but windy weather.. It was a really nice time, at least when the sun was shining!
I like Borås.


Hoffmaestro & Chraa i Borås igår

Ni som har läst min blogg en lite längre tid kan knappast ha missat att ett av mina absoluta favoritband är elvamannabandet Hoffmaestro & Chraa bestående av Jerry Hoffmaestro, John 6:10, All-indgren, Melo, The Eby, South Central, Hamp the Champ, Det fysiska fenomenet, Don Harbonese, Petter de Chocolate, The Kalibrator.. *puhh..* Igår spelade de på Parkhallen i Borås och jag hade inte en tanke på det! Illa illa.. jag funderade på om jag skulle gå i veckan men hade inte riktigt tid att styra upp det med någon.. Nu idag tänkte jag på det och fick för mig att det var ikväll och att man kanske skulle försöka ta sig dit ändå.. Men så märkte jag att ja missat det! Rackarns bananer! Men jag såg dem ju när de röjde loss på Annexet så det är inte så farligt ändå.. Såg precis deras spelschema för sommaren.. Håll era tummar för att de orkar hela sommaren och inte bränner ut sej för jag fick nästan magsår bara av att läsa deras schema!

Nu måste jag fixa iordning mig för tjejkvällen med BOLD-tjejjorna!
Those of you who have read my blog for a little while probably know that one of my favourite bands are Hoffmaestro & Chraa.. Yesteday they played in Borås and I totally forgot it.. Was thinking about going during the week but had no thought what so ever about it during the friday... But it wasn't that long since I saw them in Stockholm so it's not any bigger loss.. Saw their touring schedule at their page and almost got a  heart attack.. They're playing allover the country all the time.. Crossing my fingers that they don't hit the wall..

Now I've to get ready for girlsnight with the BOLD-girls!

fashionDAYS

Hej hopp! 
Vet inte ritkigt vad internet håller på med.. väldigt konstigt..

Igår vad jag och kollade på Soaré som just nu äger rum under fashionDAYS... Såg en visning av Therese Fredman.. Älskar den lokalen där det var.. väldigt kall men jag skulle kunna tänka mig att bo där! :P Hittade lite bilder på fashionDAYS hemsida som Armin "youandmeandeveryoneweknow" har tagit.. lånar dom så får ni också se.. Jag är f.ö. tjejen i röd sjal!
Hi.. My internet is being odd as usual.. Don't know what's happening..

Yesterday I was at a Soaré that is part of the programme for fashionDAYS.. Saw a fashoinshow by Therese Fredman.. Love the hall where the fashionshow took place.. It was so cold though but I'd love to renovate it and live there.. :P Found some pictures from the show at FashionDAYS homepage that Armin "youandmeandeveryoneweknow" took.. Borrowing them so you can see too.. And f.y.i. I'm the girl in the red scarf in the background.. ;)

ÄNTLIGEN!


Dabidebabduadibi


Leigh Lezark

Hej mitt i natta!
Bilden har i vanlig ordning ingenting med det jag ska skriva å göra.. men snygg bild är det!

Imorn kommer några och kollar på min lägenhet.. håll tummarna för att de vill hyra den och stanna till januari så att jag får slut på det här oroandet någon gång.. Hoppas också på att det ska hända mer roliga saker under torsdagen. så håll tummarna för det också! :)

God natt!

Hey!
The picture has as usual nothing to do with what's on my mind.. but it's a gorgeous picture at least!

Tomorrow two people will come to look at my apartment! Cross your fingers that they want to rent it so that I can stop worrying about this mess and just have it overwith.. I'm also hoping for some other fun things to happen tomorrow so keep your fingers crossed for that too!

Good night!

Hahah! New Version of Gagas Bad Romance!


hahah! Underbart! Lite humor lättar upp pluggdagen!


Fly fly

Morning! 
Sitter och lyssnar på gammal musik.. Dancing in the moonlight och I feel good.. :) Bra sätt att starta dagen på!

Insåg att jag bara ska bo kvar i Sverige i 25 dagar till! Helt tokigt! Förstår inte hur snabbt dagarna flyger förbi! Bäst att ta vara på de få som är kvar!

På tal om att flyga och angående bilden.. är inte parcour en galen sport!? Tror att jag är alldeles för mån om att inte bryta alla mina ben för att ha någon framtid inom parcour.. men de e ju häftigt med de som är duktiga på det!

Morning!
Listening  to old music.. Dancing in the moonlight and I feel good... great start on the morning! 

Realized today that I only have 25 days left in Sweden.. time flies by so quickly.. it's insane! Have to really enjoy the last days here now.. 

About the picture above: Hov cool isn't parcour!? I am so amazed that they dcan just fly over things and not touch ground! Don't think I'd have any success in it though.. I'm too afraid to break my legs or hurt myself in other ways!

Bloggtorka


Sorry.. No ablo anglais today..use Google translate --->
Idag kör vi det på svenska.. Är en trött liten varelse som känner att mitt bloggande håller Euroshopper kvalitet.. Illa illa.. Sitter och dricker vatten nu för att dr Reed i Scrubs pratade om det tidigare idag... stabilt med hälsoråd från humorserierna känner jag..

Har börjat söka jobb i Oslo inför flytten dit i juni! Då mitt CV bara passar sej för jobb inom textil och mode och inte alls för restaurang och lagerjobb som jag hade tänkt mig så var det bara att tänka om och inse att det nog ändå är störst chans att jag får jobb på ett företag kopplat till textil eller mode.. så jag har sökt till H&M, IKEA textil, nån modebutik i centrum och ett företag som håller på med garn och stickning och virkning.. Hoppas mest på det sista jobbet faktiskt! Wellwell.. Hipphopphej!

Redovisning och Opponering


Today We're having mid time presentation.. Hope we can finish soon so that we can go out in the sun!


Sun-dancing


Sköna maj!

Hej allihopa! Glad första maj!
Är ni ute på gatorna och demonstrerar idag? Inte jag, har väldigt lite åsikter om saker och ting som skulle kunna tänkas värt att demonstrera för.. Igår var det valborgsfirande här i det regniga vädret.. Vi började fyra tjejer med att äta en tidig middag/sen lunch här hemma och gick därefter till Stora Torget för att lyssna på när manskören sjöng in våren.. Sen var det Cortegé som alla gymnasieskolor anordnade.. Vissa var väldigt seriösa, andra åkte bara i kundvagnar.. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Tänkte först att jag skulle ha gått på soffjakt.. men jag tror att alla secondhand butiker är stängda idag.. Ska nog göra lite lunchlådor istället till nästa vecka!

Hey all.. Merry first of may!
Are you out on the streets demonstrating today? I'm not.. I don't really have any strong oppinions that feels worth demonstrating for.. We had a good day yesterday with a good lunch.. listening to the mens choir, watching the uppper secondary school graduates parade and more.. Today I don't really know what to do.. Think most of the stores are closed so I think I'll make some lunchboxes..

RSS 2.0