MTV:s första videoSitter å kollar på Vem vet mest på kanal 2 nu.. En av frågorna var vilken som var den första video MTV spelade när de startade 1981. Detta var det rätta svaret. Video killed the Radio star av Buggles.
Den riktiga musikvideon gick inte att klistra in här så vill ni se den följ den här länken: http://www.youtube.com/watch?v=XWtHEmVjVw8

Over and out! /H

Rödljus!

Hemma igen efter behandlingen!
Hade tänkt göra PHA-pensling men eftersom jag använder en kräm som heter Differin så gick inte det. Syrorna hade kunnat börja reagera på alla möjliga konstiga sätt och det var inte riktgt att rekommendera! Nu ska jag sluta använda den krämen, eftersom ja inte upplevt någon större skillnad av den, och så ska jag göra en PHA-pensling om 6 veckor!
Idag fick jag istället göra en klassisk rengöring med scrub och ånga.. Det gjorde rätt så ont när hon höll på där och nu ser jag ut som ett rödljus, men det känns väldigt skönt å fräsht nu!


Auf Wiedersehen!


Enough!

Nu ska ja minsann bli babymjuk i fejjan!
Om 30 minuter är det jag som ligger å blir omhänder tagen på Petras Skönhetsvård!
Mmmm!
Får se om jag är helt loj sen när jag är klar eller om ja orkar sätta mej och plugga. Annars kanske ja går hem å manikyrerar och pedykyrerar mej.. :)


Make it work! Ciao!


RSS 2.0