Kallt

Gokväll, 

Har inte lust med någonting alls nu för tillfället.. Har varit helt deppig hela veckan, har för mycket tankar som går igenom huvudet som jag inte kan göra någonting åt för att lösa.. eller jo det är så klart att ja kan, men ja är inte van att ta tag i just sånna här situationer så jag drar mig för det.. Det får bli ett krafttag för december om det inte tvingar sig på mig innan.. Det är sjukt, jag borde va världens gladaste nu, jag har anledning att vara det men samtidigt så förvirrar ja mig så mycket i tankarna att ja inte kan vara det, och jag är nog också lite rädd för att det ska vara för bra för att vara sant så jag förnekar det.. kanske.. 
hmm. kryptiskt av mig.

Ja som sagt ja kommer mig inte till att göra så mycket denna vecka. imorn ska ja försöka orka städa mitt rum och gå till biblban å plugga.. men ush va tråkigt det låter.. 

Å kallt är det också.. november känns lite deppigt idag.. Vill ha!

En minidator!
Är kär i denna! Eee Pc 901.. Den e liten lätt och smidig! Å söt! 
Ska iväg till Knalle imorn och kolla på elgiganten eller OnOff om de har den.. 


Gonatt som sagt 

Industridesign & Syjunta

Hellow! 
Vaknade imorse och konstaterade att Obama vunnit valet! Bra, tror iallafall jag. Vi satt och diskuterade det några stycken vid frukosten och vi kom väl allihopa fram till att det förmodligen var det bättre av de två alternativen. 
Efter min ovanligt djupa frukost gick jag iväg till gymmet och svettades ett tag och testade mina gränser.. Lär ju ha en rolig träningsverk imorn.. 
Efter en mexikansk/indisk lunch bar det av till skolan för första lektionen i industridesign..Ja tror den kursen kommer bli sjukt bra! Ville bli industridesigner när jag var yngre.. å göra kylskåp å microvågsugnar å grejjer.. nu har det väl mer gått över till det textila.. 
Nu på kvällen har vi varit ett gäng som vart hemma hos Tilda och haft stickkväll.. Stört länge sen ja stickade men det var faktiskt jättekul! Ska göra en "halsdukskrage".. 

Well well time to sleep!
Ciao 

5 / Halloweenhelg

Förväntningarna inför helgen var stora och det hade laddats ordentligt inför fredagens halloweentillställning på Ths.
På fredagen gick jag efter en fika med Ms.Oslo på Café Villekulla i Göteborg runt i hela staden och letade efter gnuggistatueringar.. Ni vet de där som man ständigt hade på armarna med döskallar, hjärtan å sjöjungfrur å annat vackert under uppväxten.. Men då vi har gått in i hårdare ekonomiska tider så verkar det som om gnuggistattueringarna är det första som barnen får offra för det fanns inte en endaste en någonstans! Till slut var det en snäll expedit på Lagerhaus i Nordstan som tipsade mig om att gå till Shock. Och där hittade ja tillslut några klockrena tatueringar som ja köpte! Därefter bar det snabbt av tillbaka till city of Borelia för en snabb dusch och en lång förvandling till Amy Winehouse och ena halvan av partyduon Winehouse+Doherty. Pete Doherty stod M.Grave för.. När vi kom till Ths var det först något som var misstänksamt likt en iransk släktträff där med barn, farbröder. morbröder, mostrar och mormrar men det bättrade ändå på sig lite framåt kvällen när det kom lite fler folk man kände..
Resten av helgen ängades mest åt att slappa, kolla på Project Runway 4 och ett antal tappra försök till att städa!


Dags att sova, för länge sen..
Tschüss!


...but I said no no no

RSS 2.0