Weekend

Ny termin, nya möjligheter!
Denna vecka har alla våra nya kurser börjat..
Förutom Väveriteknik och Funktionell textil som tillhör Textil Produktutveckling som jag läser så har jag valt till Modeteckning och Digital modeskiss för att få göra något lite mer praktiskt och inte bara ha en massa teori.. 
Vi hade första lektionen i modeteckning igår men vår lärare va rätt snackig och hade alltid något att tillägga till våra presentationer så vi hann inte göra så mycket mer än att presentera oss på hela lektionen (på 3 timmar).. Vi har fått i uppgift att göra ett collage till nästa vecka så  nu ska jag strax iväg till biblio och bläddra i böcker och tidningar.. Det känns jättekul att få komma igång med sånt igen.. Var nästan två år sen ja sist gjorde något kollektionsaktigt!  

Ikväll blir det klubb Pank på X&Y med folket från Gustav å lite folk från skolan skulle ja tro.. :)
Å imorn smäller det.. Då är det årets första fest på Gustav med tema Cocktail! Ska bli stört kul att se alla uppdressade och utdressade..Har vart på Myrorna och införskaffat mig en guldklänning och även letat rätt på en tobaksaffär som sålde munstycken till cigaretter.. 
Hanna goes Breakfast at Tiffany's
 


Better get going! Ciao

Frihet!

Yeay!
Nu har jag absolut ingenting i skolan! hade sista redovisningen för period 2 nu på morgonen! Har gått åt så stört mycket energi på det här projektet för min teamy och jag var inte riktigt på samma våglängd så det va lite svårt å få kontakt.. .
Men efter mycket om och men och "oj då" och no-shows så blev det iallafall ett resultat och även om det inte är något ja är eld och lågor över och kommer rama in å sätta på spiselkransen så gick det åtminstånde att redovisa..

Lite sleten var jag dock då vi va ett gäng ute å firade eller försökte glömma gårdagens tenta.. Va på X&Y då det är i princip enda stället man kan dansa på i Borås.. eller man kan ju dansa varsom men om man inte vill dansa själv.....
Kom hem 2ish och strax därefter började en efterfest med öppna dörrar på bottenvåningen som gjorde det lite lite svårare att somna.. Men tillsist så fick ja några timmars sömn iaf..

Idag har ja köpt hörlurar.. de e röda å kommer hit i nästa vecka.. W(iiippi)e!


Victory!

Yees!
Nu  får jag följa med till Österrike om ja vill :D Catchiiiingah!
Fast mamma blev också ressugen å föreslog att ja skulle åka iväg med henne istället.. 
Lovelii!

Å idag har ja å Annelie dessutom suttit i timtals å drömt oss iväg till Thailand och gjort allt annat än att plugga till den stundande materialläratentan..Drömscenariot är att åka iväg den 3 april.. Vara där över Songkharn (Thai-newyears) och sen åka till Koh Phangan på fullmånekalas :) 
Jupp that would be something alright..

Dags å sova!
Träning imornbitti om jag lyckas ta mig upp ur sängen

Happy B-day Greta min fina!


Du är i Borås och det regnar *Surprise*

Det slutar verkligen aldrig regna här....
Folk sa till mig innan jag flyttade hit att det alltid regnar här... men.. det regnar verkligen ALLTID här!
Nu har ja dock hittat lite artificiell sol på Solteamet nästan precis brevid vårt hus... vägt gott mot ont och kommit fram till att tills solen visar sig här i Borran på riktigt så kan det va värt de eventuella risker som finns för att få uppleva lite värme och solsken...

Det verkar som om min familj har räknat bort mig som familjemedlem nu under den knappa vecka som gått sen ja lämnade dem i Sthlm.. Häromdan när ja snackade med min mamma i telefon släppte hon bomben att pappa och Sippi ska åka till Österrike vecka 9.. och de har inte ens frågat om ja vill följa med! Va e de för stil?!
Nu börjar uppmjukningsprocessen för att få dem att bjuda in mig också.. Har inte åkt skidor sen 2006 så det känns som om det börjar bli dags nu så att ja inte glömmer bort hur man gör!

Det börjar klia i mina resenerver nu... I min desperation att få åka tillbax till asien har ja börjat laga chicken fried rice som ja i princip levde på där borta! Det blev rätt gott faktiskt!
Men nu är maten uppäten och det är dags att dyka tillbax in i materiallärans värld så att de blir något vettigt resultat på den här tentan!

Bye Loved Ones!


Gott nytt å allt sånt där..

Definitivt sista arbetsdagen nu!
Ja trodde att ja hade jobbat klart den 30 december men blev inkallad idag igen för att sitta av några timmar till på jobbet.. Det här jobbet skulle kunna vara väldigt kul.. men njae.. det e lite dött nu så ja har inte så mycket å göra.. vilket iof är bra för jag har tentor och inlämningar som ska avklaras nu i januari..

Malmö och Köbenhavn var jättebra! Det va skönt å kul å få lite luftombyte.. få se lite nytt.. Mathy fick spunk å har börjat kolla på konst- och designskolor i Köpenhamn för nu ska han flytta dit.. :) Ja hade jätteshoppingsug men hade i princip inga pengar så det blev mest fönstershopping och att kolla på de sakerna som M provade å så.
När ja kom hem till Sthlm igen så blev det iallafall lite shopping för då stod ja inte ut längre å förde över lite pengar från sparkontot.. En skinnjacka, extensions, två långa linnen, ett par jeans å lite smycken..

Ska ner till Borås igen ikväll.. Det känns lite konstigt att åka tillbax dit igen.. Det har ändå hänt lite saker den senaste tiden och det kommer förmodligen märkas skillnad att vara där under våren.
Fast de sista dagarna innan jul så kändes det som vi i huset kom mycket närmre varann så ja hoppas att det ska bli ännu mer så i vår! Å mycket plugga ska det bli också.. juppjupp...

Well well.. Hoppas ni inte fryser ihjäl där ute i kylan å att ni överlever årets fattigaste månad!
Ciao!

RSS 2.0