2010

Ifall ni inte visste det så kan man få veta hur hela sitt kommande år kommer bli på Glamour.. Tydligen kommer det hända något intensivt på relationsfronten imorgon.. spännande spännande.. ;)

Just found my year-astro for 2010 in Glamour Magazine.. It says that something revolutionary will happen with my relationship situation tomorrow.. exciting to see what that's gonna be! :P

Kräftan 21 juni – 21 juli

2010 blir ett känsloladdat år. Men du kan få kontroll över ditt eget liv och växa på det känslomässiga planet. I perioder kan du pendla mellan ett behov av frigörelse från det förflutna – och osäkerhet som får dig att vilja stanna kvar i det du redan har. Det kan vara svårt att veta vilket ben du ska stå på. Du både trivs med tryggheten på hemmaplan, men vill samtidigt höja ribban i karriären och bryta ny mark. Första halvåret passar utmärkt för att investera i dig själv och aktivt satsa på ledarskap. Vidga vyerna med resor och studier. Våga drömma stort, och gå på upptäcktsfärd. Det sker två eklipser i ditt relationsområde i år, den 15 januari och den 26 juni, vilket innebär att dina nära förhållanden går igenom något av en intensiv förvandlingsfas. Gamla mönster bryts ner, och nya strukturer kan byggas som passar bättre in. Det förflutna gör sig påmint mellan den 8 oktober och 18 november, och du kan välja att gå tillbaka till en tidigare relation som betytt mycket för dig. Men du behöver definiera vad du vill i kärlekslivet, och bli mer klar och tydlig. Ta hand om hälsan och gör ett välbalanserat schema med tid över till dig själv.
Sambo? Hitta styrkan inom dig och få bättre balans i kärlekslivet. Var ärlig känslomässigt så du förtjänar den respekt du så gärna vill ha och behöver. 
Singel? Bestäm dig för att satsa mer helhjärtat på att träffa någon. Lämna gammal sårbarhet bakom dig och våga ta en ny chans.
Passionsdatum: 4 mars, 17 april, 18 november.
Passionstips: Klä av dig sensuellt medan din partner får titta på. Smek av dig ett plagg i taget.


Kommentarer
Postat av: simone

sv: Det beror på hur man ser på äkta på en sådan väska egentligen, design och matrial är allt detsamma, det enda som skiljer väskorna åt är vilken fabrik de tillverkats i, annars finns där ingen skillnad. Det trodde jag inte.. men efter att ha lurat en del väskdesigner får jag nog medge.. finns ingen skillnad på dessa :)



Det är ju perfekt för dem som inte har råd med de andra från annan fabrik :)

2010-01-15 @ 01:36:04
URL: http://fattybom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0