Resumé

Hej allihopa!

Igår kom jag tillbaka till snöslasket efter nästan fjorton och en halv timme på resande fot.
När vi kom fram var det helt dimmigt och snö på marken. Hade det inte kunnat  bli lite bättre väder under den tiden vi varit borta? 2 grader visade Flybussens klocka när vi åkte hem.

Nu kommer en resumé av vad som hänt sen vi kom till Koh Phangan:
När vi åkte över från Samui till Phangan med expressbåten satt världens skönaste fast stördaste tyskar framför oss.
De var helt övertygade om att kroppen acklimatiserade sig efter det klimat man var i och att man därför inte behövde använda solkräm eftersom deras hud snart skulle vara van vid det nya klimatet. Detta resulterade i att den ena rödlätta superbleka tysken sprang runt med en helt sönderbränd och rödlila näsa och den andra platinablonderade tysken hade ett axelparti som såg ut som om det var utsatt för värsta gradens psoriasis.. Det var inte najs! Där stod de i solen och drack säkert 3 liter öl var och dansade till någonting som bara tyskar kan gilla som de hade med sig i sitt lilla portabla partyset! De var extremt underhållande!

När vi kom fram till Hadrin Pier låg vårt hotell precis brevid piren så det var bara å vandra in där. Dessvärre var hon som mötte oss i receptionen aningens störd i huvudet å typ skrek å höll på över att "vi inte alls hade betalat för frukost" när vi frågade om det eftersom han som vi bokade av sa att det var frukost. När vi väl tagit oss in till vårt rum fick jag lugna ner Annie och lova att hon aldrig skulle behöva se henne igen.. Hotellet hade en jättehärlig pool där vi spenderade i princip hela dagarna. De hade en liten bar precis brevid poolen där man kunde beställa frukost och lunch och sen spenderades resten av soltimmarna i en solstol eller i poolen snackandes med några av alla de svenskar (och en och annan britt) som hängde där eller kämpandes med min tråkiga, men "intelligenta" bok (Han som skrivit den har fått Nobelpris, då måste det ju va en intelligent bok..eller?).
På kvällarna kollade vi på jättefina solnedgångarna som sunset beach bjöd på och gick sedan över till sunrise beach för att dricka buckets och Singha.. :)
På fullmoon natten började vi på balkongen hos några av svenskarna på vårt hotell och målade oss sjukt snygga med neonfärger! Vi låg lite i lä med uppklädningen för fullmoon om man jämför med de killarna.. Thaihattar, peruker, extrema solglasögon, neonnagellack, knallrosa byxor är bara några av de saker man kunde få syn på på den balkongen!
När bucketsförsäljaren under oss hade fått ett antal utbrott kände vi att det var dags att dra sig vidare till Sunrise beach och fortsätta kalasandet! Vi köpte buckets av Sun, samma tjej som sist ja va på fullmoon... dansade som bara den... kollade med hjärtat i halsgropen på alla som hoppade eldhopprep och jonglerade med eld.. Annie ägde på eldlimbo! eller hon skulle ha kunnat gjort det om hon inte glömt bort snitsen.. men hon va grym de gångerna hon hann med innan hon föll! Det var ett AMAZING fullmoonparty som australienarna skulle ha sagt!
När jag var på väg tillbaka till hotellet många timmar senare trampade jag snett och vrickade foten, så dagen efter när vi skulle tillbaka såg ja ut som en utslagen pirat. Rester av neonmålningar överallt, solglasögonen i högsta hugg och långsamt linkandes med bandage om en gigantiskt svullen fot. Stackars Annelie som hade blivit klampad på sin fot av en 200kilos klump fick kånka på båda våra packningar på vår kringelkrokiga resa tillbax till Phuket.

Väl tillbaka i Phuket, Karon beach, så solade vi och tog det bara lugnt de sista dagarna. Vår sista kväll åkte vi till Patong för att gå wild n crazy på Boots en sista gång och avnjuta Starbucks Frappuccino och försöka pruta på allt möjligt..
Vi drog oss tillbaka till kära Karon innan det hann bli alltför mycket ladyboys på gatorna för att käka på Calypso och beställa vår favoritsång "do do do"  utav en av killarna som jobbar där!
Det var det perfekta avslutet på en helt jättebra resa!

lite bilder kommer senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0