Maeao kap kum ka

... det ar min nya mest anvandbara fras.. Det betyder typ "nej tack jag vill inte ha"
 
Gardagen med alla aventyr var hur rolig som helst.. Vi va latt de basta paddlarna och ATV forarna... Grymma var va vi va!
Pa kvallen, efter en lang fotmassage, sa kakade vi middag med Amber, som varit med pa dagen ocksa. Och sen fick vi hela restaurangen/baren Calypso att sjunga Happy Birthday for "Anna-Lee" som fyllde ar dagen till ara.. :)

Idag har vi haft varldens langsta resa och bara akt akt akt hela dagen.. inte kakade vi nagot heller forutom 2 bananer som vi kopt nar vi stannade pa ett stalle.. Nar vi kom till Koh Samui hade vi bestallt en taxi med det bolaget som vi akte med som skulle plocka upp oss och ett gang andra mannsikor som akte med samma bolag... men nar vi kom fram sa fanns det ingen dar som skulle plocka upp oss.. Sa ja och Annelie satte oss och kaka middag med tre engelsman som vi traffade dar och vantade pa att taxin skulle dyka upp.. men det gjorde den inte sa vi fick aka tuk-tuk istallet..
Efter tolv timmars akande sa kom vi slutligen fram!
Mycket skont! Nu bor vi i Chaweng dar ja va me Emma och Madde forra aret.. Kul a va tillbaka aven om vi e sjukt trotta nu ikvall.. Snart ska det bara vidare till Koh Phangan for fullmoonparty!! :D

Emma och Madde: jag har fatt namnet pa den dar Do do do do them tup laten som vi horde pa Khao San Road!! De sjong den i Karon igar! Pa engelska heter den Job 2 do och ja kommer inte ihag nu vad den heter pa thai men jag har den pa en lapp!

Gonattskipatski!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0