Framme!

Nu har vi kommit till Phuket och Karon beach dar vi ska bo i tva natter innan vi drar vidare..
Kanns underbart att aterigen fa kanna den thailandska lukten av avlopp :P
Later konstigt men man har faktiskt saknat det lite! Nu ar det typ 30 grader ute och vi haller pa a laddar for att ga ut och skaffa den forsta rosheten.. SPF 30 kommer anvandas flitigt nu i borjan for ja vill verkligen inte branna mig!

Flygresan gick bra, fast ja sov nastan ingenting. Men ja ar inte sa trott nu anda.. det kommer val ikvall kanske..
Det va nagra aspackade svenskar som levde runt pa planet a forsokte va roliga och en tant som va jattefull och fick san panik for att hon inte fatta hur man skulle fylla i ankomstlappen sa hon borja grata.. drama drama...
Framfor oss satt det tva tjejer i var alder som vi snacka lite med.. Det var typ vi 4 som sankte medelaldern med sisdadar en 10-15 ar.. Bara massa medelalders+


Nu ska vi ut i solen!
Sawadee kap eller va de sager har i landet!


Kommentarer
Postat av: tsegapega

Heej hanna! Det låter som att resan gick bra;) efter att ha läst maddes och din resa ner så förstår jag inte varför!! man vill dricka sig aspackad när man ska sitta på en flygresa som tar mer än 8timmar. Men se till och ha kul och njut massa (inte för att jag tror att det kommer vara svårt)

PUSS!

JUST!

2009-02-27 @ 09:20:49
Postat av: empa

Skönt att ni kommit fram!! Lyckostar!! Hoppas allt e sig likt o att de e lika gött, fast bättre!! Antar att de blir köttbullar me lingonsylt på en av restaurangerna ikväll? hahah..

puss!

2009-02-27 @ 11:47:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0